Порошенко підписав зміни до законодавства щодо відновлення кредитування фінансового сектору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко підписав зміни до законодавства щодо відновлення кредитування фінансового сектору

Казна та Політика
289
Президент України Петро Порошенко підписав закон Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відновлення кредитування та Про удосконалення функціонування фінансового сектору.
“Навколо цього Закону, підпис під яким очікувала Україна в ці дні, велося багато дискусій. Вважаю, що закон про зміни до деяких законодавчих актів про відновлення кредитування дуже необхідний. Влада має розчистити шлях для відновлення економіки, а економічний розвиток неможливо без фінансового ресурсу”, – сказав П. Порошенко на зустрічі з представниками українського та іноземного бізнесу в середу.
Глава Української держави наголосив на важливості подальшого удосконалення механізмів функціонування фінансового сектору і підписав відповідний закон.
“Потребують змін механізми корпоративного управління державними банками. Зробити це прозоріше, зрозуміліше, більш передбачувано. Цей закон передбачає новий порядок формування складу наглядових рад, забезпечення прозорості діяльності державних банків, які сьогодні становлять більш ніж половину фінансового сектору країни. Більшість у цих радах мають складати незалежні члени, незалежні директори”, – зазначив П. Порошенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас