Загальний обсяг емісії платіжних карт банку "Аваль" перевищив 1,5 млн. шт. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Загальний обсяг емісії платіжних карт банку "Аваль" перевищив 1,5 млн. шт.

Фінтех і Картки
233
Загальний обсяг емісії платіжних карт банку «Аваль» перевищив 1,5 млн. шт., повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника департаменту роздрібного бізнесу АППБ «Аваль» Євгена ПЛОТИЦЮ.
За його інформацією, з початку нинішнього року число емітованих банком «Аваль» карт збільшилося на 600 тис. шт.
Найбільше число карт банк «Аваль» у нинішньому році емітував у Києві та Київській області, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Львівській, Херсонській, Чернігівській та ін. областях.
При цьому, як повідомив Є.ПЛОТИЦЯ, найбільшим попитом в українських споживачів користувалися картки Maestro.
Разом з тим, за його словами, останнім часом значно зросли обсяги емісії й обороти по рахунках по усіх видах карт, що пов’язано з наближенням Новорічних та Різдвяних свят. «Щороку наприкінці грудня по всіх картах різко зростають обороти, десь у 1,8-2 рази, — люди готуються до свят, купують подарунки, відправляються в поїздки», — підкреслив Є.ПЛОТИЦЯ.
Після закінчення свят обороти по рахунках знизяться, однак залишки по рахунках порівняно з нинішнім роком зростуть. Також, як вважає Є.Плотиця, росту залишків на карткових рахунках можна чекати в зв’язку з вступом у силу з 1 січня 2004 року нового порядку оподатковування доходів фізичних осіб та нової ставки прибуткового податку, що складе 13 проц.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас