СГ "ТАС" за результатами 9 місяців стала компанією №1 на ринку ОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" за результатами 9 місяців стала компанією №1 на ринку ОСЦПВ

Особисті фінанси
10
За підсумками січня – вересня Страхова група «ТАС» посіла місце беззаперечного лідера на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.
Так, за офіційними даними, обсяг надходжень страховика за полісами обов’язкової «автоцивілки» за вказаний період сягнув 351,4 млн грн, що є найвищим показником по ринку. Найвищим по ринку є й приріст обсягу продажів полісів ОСЦПВ у порівнянні з аналогічним показниками за дев’ять місяців минулого року – 72%!
Стійку тенденцію до безперечного лідерства Страхової групи «ТАС» на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів підтверджують й результати вересня, протягом якого компанією було залучено за полісами ОСЦПВ 42,2 млн грн платежів, що на 3,9 млн грн перевищує відповідний показник, досягнутий страховиком, що посів друге місце на ринку «автоцивілки».
Нагадаємо, за підсумками січня – вересня 2018 року обсяг платежів, зібраних Страховою групою «ТАС», перевищив мільярд гривень, склавши 1006,94 млн грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас