Кабмін повідомив, коли очікують початок роботи Фонду енергоефективності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін повідомив, коли очікують початок роботи Фонду енергоефективності

Енергетика
296
У Кабінеті Міністрів України очікують, що Фонд енергоефективності почне свою повноцінну роботу в першому кварталі 2019 року.
Про це заявив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко, передає прес-служба уряду.
Міністр підкреслив, що в I кварталі 2019 року, за попередньою домовленістю з Представництвом ЄС, Україна повинна відпрацювати і показати пілотний проект, яким чином фінансуватимуться готові продукти для ОСББ.
“За маршрутним планом, який ми прописали з міжнародними партнерами, запуск Фонду очікується в I кварталі 2019 року… Ми вже направили 1,5 мільярда гривень до статутного капіталу фонду, і 3 мільярди гривень надали міжнародні партнери. Вже в I кварталі 2019 року, за попередньою домовленістю з Представництвом ЄС ми повинні відпрацювати і показати пілотний проект, яким чином фінансуватимуться готові продукти для ОСББ”, – зазначив Зубко.
Віце-прем’єр підкреслив, що обсяг фінансування програми “теплих кредитів в Україні можуть збільшити до 1 мільярда гривень – в 2,5 разу. Однак таке рішення має ухвалити Верховна Рада під час розгляду проекту Державного бюджету на 2019 рік.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас