СГ "ТАС" виплатила понад 890 тис. грн за договором страхування майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 890 тис. грн за договором страхування майна

Особисті фінанси
35
За даними Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту населення, щодня в цілому по країні реєструється в середньому 228 пожеж, внаслідок яких гинуть п’ятеро людей та ще четверо отримують травми, а також знищуються або зазнають пошкоджень 69 будівель та 13 одиниць транспортних засобів. За статистикою, щоденні матеріальні втрати від пожеж становлять близько 22,7 млн грн.
Сумарно за дев’ять місяців поточного року збитки від пожеж сягнули 6,218 млрд. Загалом за вказаний період в Україні було зафіксовано 22 937 пожеж в будинках та спорудах житлового призначення, внаслідок чого було заподіяно прямих збитків на суму 808,346 млн грн, побічних збитків – близько 2,29 млрд грн.
Прикро, але часто-густо збитки внаслідок пожеж лягають на плечі безпосередньо власника пошкодженого або знищеного житла, який залишається наодинці з купою проблем та значними фінансовими витратами. І зовсім інша справа, коли житло застраховано.
Так, днями Страхова група «ТАС» врегулювала страховий випадок, збиток за яким перевищив 890 тис. грн.
Пожежа сталася в житловому будинку на Вінниччині. За попередньою інформацією, причиною займання стали проблеми з котлом, що працював на твердому паливі. В результаті пожежі приватний будинок згорів фактично вщент.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та прийняла рішення про виплату клієнтові страхового відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, а саме 894 016 грн. Будинок було застраховано за договором «Повний житлозахист».
Нагадаємо, договір страхування майна «Повний житлозахист» – це унікальна розробка спеціалістів СГ «ТАС», побудована як програма-конструктор, що містить низку ексклюзивних опцій та надійно захищає житло та відповідальність власника договору перед третіми особами, зокрема сусідами.
Окрім традиційного наповнення, страхувальник в залежності від власних потреб може обрати ти чи інші варіанти розширення страхового покриття. Так, опція «Ексклюзивний захист» передбачає розширене покриття ризиків пожежі та дії води з необережності клієнта та при проведенні поточних ремонтних робіт в застрахованому приміщенні. В свою чергу, обравши опцію «Перша допомога», страхувальник може бути впевненим в оперативності виплати страхового відшкодування на витрати першої необхідності (тимчасове житло, їжу, одяг тощо) при визнанні пошкодженого житла непридатним для проживання внаслідок настання страхового випадку.
Серед інших переваг договору Повний житлозахист варто відзначити комплексність страхового захисту,незастосування коефіцієнтів зносу та недострахування при розрахунку страховиком суми відшкодування, а також відсутність «прив’язки» до дійсної вартості майна.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас