ДФС виявила махінації на 18 млн під час ремонту доріг на Дніпропетровщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС виявила махінації на 18 млн під час ремонту доріг на Дніпропетровщині

Кримінал
235
Одне з товариств з обмеженою відповідальністю м. Дніпра протягом 2017 року здійснило низку шахрайських схем на 18,02 млн гривень.
Про це повідомляє прес-служба ДФС.
«Підрозділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС в Дніпропетровській області спільно з регіональною прокуратурою встановлено факти можливого привласнення бюджетних коштів. Так, протягом 2017 року одне з товариств з обмеженою відповідальністю м. Дніпра на замовлення державного підприємства виконувало поточний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення», – йдеться в повідомленні.
У ДФС відзначають, що проведеним дослідженням встановлено, що посадові особи вказаного товариства з метою легалізації (відмивання) коштів здійснили безтоварні фінансові операції з низкою підприємств, діяльність яких має явні ознаки “фіктивності” і характеризується невідповідністю номенклатури придбаних та реалізованих товарів.
Крім того, до офіційних документів податкової звітності завідомо були внесені неправдиві відомості щодо фінансово-господарської діяльності. Загальна сума можливої легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, становить 18,02 млн гривень.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас