Названо виробників, які більше не випускатимуть дизельні авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо виробників, які більше не випускатимуть дизельні авто

Технології&Авто
37326
Автомобілі з дизельними двигунами багато років були дуже популярні. Але останнім часом їх продажі, особливо в Європі, постійно знижуються.
Причина – нові стандарти з викиду СО2 і скандали, в які були залучені дизельні машини. Наразі вже 13 автовиробників оголосили про те, що вони відмовляються від дизелів.
Volvo
Volvo не розробляє нові покоління своїх дизелів. Через кілька років у цього бренду взагалі не буде дизельних моделей. Зараз Volvo належить китайцям, які оголосили, що будуть робити акцент на гібриди і електромобілі.
Toyota
У березні нинішнього року під час Женевського автосалону компанія Toyota оголосила про те, що вона поступово відмовиться від дизельних автомобілів. При цьому японці продовжать випускати і розробляти гібридні моделі з бензиновим мотором.
Suzuki
Suzuki поступово відмовляється від дизельних автомобілів. Невеликий позашляховик Jimny нового покоління, наприклад, має в своїй лінійці двигунів тільки бензинові агрегати.
Smart
Smart планує до 2022 року випускати тільки електромобілі. Це будуть маленькі, але дуже сучасні автомобілі.
До речі, якщо ви плануєте взяти кредит на новенький автомобіль, не проходьте повз наш сервіс. Він обов’язково допоможе обрати оптимальний варіант. Ми дуже старалися, щоб зробити його максимально зручним і прозорим.

Зайти і обрати кредит

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас