Вечір магії разом з Mastercard Більше Black та VIP banking Радабанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вечір магії разом з Mastercard Більше Black та VIP banking Радабанк

Особисті фінанси
39
Mastercard Більше Black запрошує власників преміальних карт від Радабанк прийняти участь у новій акції та стати власником запрошення на допрем’єрний показ продовження захоплюючої історії про Фантастичних звірів!
«Фантастичні звірі: злочини Ґріндельвальда» – другий фільм-мандрівка всесвітом Джоан Роулінг, головні ролі в якому виконали неперевершений Джонні Депп та володар Оскара Енді Редмейн. Чудова казка про боротьбу добра та зла, яскраві персонажі та неповторний сюжет обов’язково здивують вас та ваших дітей!
Прийняти участь в акції, яка проходить з 19 жовтня по 7 листопада, можуть всі власники преміальних карток Mastercard від РАДАБАНК – учасники програми Mastercard Більше Black. Для цього необхідно обміняти 10 балів на участь в акції та мати величезне бажання подивитися один з найочікуваніших фільмів цього року до початку прокату та прийняти участь в тематичній розважальній програмі.
Звертаємо увагу, що чим більше разів Ви обмінюєте бали на участь в акції, тим більше Ваш шанси стати одним з щасливчиків.
Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті bilshe.mastercard.ua.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас