Права вимоги за кредитами ПАТ КБ «Надра» із недобудованим ТРЦ «Республіка» у заставі – виставлені на аукціон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Права вимоги за кредитами ПАТ КБ «Надра» із недобудованим ТРЦ «Республіка» у заставі – виставлені на аукціон

Фондовий ринок
349
Уже 13 грудня у системі ProZorro.Продажі відбудеться голландський аукціон із продажу одного із найдорожчих лотів ПАТ КБ «Надра» – прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано найбільший в країні недобудований торгівельно-розважальний центр (м. Київ, вул. Велика Кільцева, 1, 1а, 1в).
Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО).
“Початкова ціна реалізації – 2,59 млрд грн. Погодження відповідних умов продажу Фонд гарантування отримав від Національного банку України, у заставі якого перебувають активи”, – ідеться у повідомленні.
Одним лотом на торги виставляються права вимоги за двома кредитами ПАТ КБ «Надра». У забезпечення за договорами передано майнові права на об’єкт незавершеного будівництва, а саме – багатофункціональний торгівельно-розважальний комплекс з паркінгом за адресою вул. Велика Кільцева, 1, 1а, 1в.
Крім того, у заставі банку – іпотека трьох земельних ділянок загальною площею 15,72 га та майнові права за попередніми договорами оренди торгівельних площ у ТРЦ.
Цього разу аукціон з продажу лоту відбудеться за голландською моделлю із покроковим та автоматичним зниженням ціни із 2,59 млрд грн.
Дата торгів – 13 грудня.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас