WoManagers #2: чесно про благодійність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WoManagers #2: чесно про благодійність

Особисті фінанси
52
Продовжуємо серію зустрічей для жінок, котрі творять своє життя, не бояться започатковувати власну справу та надихають інших — WoManagers. Woman Manager — амбітна, смілива та прогресивна. Вона не думає стереотипами, а діє.
Цього разу познайомимося із Olya Kudinenko (Таблеточки), Alyona Gudkova (Кураж Базар), Dasha Zarivnaya (Charitum) та Tatiana Grinuova (bit.ua). Героїні поділяться, як це — організовувати соціальні проекти та займатися благодійністю в Україні, розкажуть про челенджі та виклики, з якими вони стикаються.
Ти дізнаєшся:
Як реалізовувати соціальні проекти, котрі змінюють життя людей
Хто робить більший внесок у розвиток благодійності в Україні
Благодійність чи бізнес
Які світові тренди у благодійності та чи встигаємо ми за ними
Як допомога іншим впливає на кожного з нас
Більше про спікерок:
Olya Kudinenko, засновниця найбільшого в Україні благодійного фонду Таблеточки, що допомагає онкохворим дітям (уже 2500 дітей отримали допомогу фонду на суму понад 126 млн. грн), член Опікунської ради НДСЛ “Охматдит”. У 2018 році Оля увійшла до рейтингу “100 найвпливовіших людей України” за версією журналу Новое время.
Alyona Gudkova, засновниця та ідеолог благодійної барахолки Кураж Базар. «Хоум паті», які Альона організовує зі своєю командою, щоразу збирають близько 15 тисяч людей за вихідні і 25 тисяч відвідувачів Night Market. Лише за минулий рік захід залучив 1,5 млн грн на благодійність.
Dasha Zarivnaya, засновниця бізнес-медіа і контент-студії Vector, а також соціальної нетворкінг-платформи Charitum. Більше 5 років займається розвитком медіа в Україні. У 2014 році в якості шеф-редактора запустила онлайн версію журналу L’Officiel, редакцію якого очолювала більше 3 років, вела авторську передачу “Біла Сорочка” на Радіо Аристократи.
Модератор: Tatiana Grinuova, інтернет-підприємиця із 12-ти річним досвідом у медіа, засновниця lifestyle-видання bit.ua, bit.LIVE, фітнес-табору Fitness Geek Camp, марафонка, журналістка і ведуча. Тетяна придумала собі челендж – пробігти 12 марафонів за 12 місяців, і кожним марафоном збирає близько 100 000 грн на паліативну програму фонду Таблеточки (уже зібрано близько 440 000 грн).
Коли: 8 листопада (четвер), 19-21:00.
Де: UNIT.City, Київ, вул. Дорогожицька, 3 (зупинка “Мотоциклетний завод”).
На території є безкоштовний паркінг.
Читачам Finance.UA знижка – % за промокодом:
UNIT4Treeum
Early Birds – 300 UAH
Sleepy Owls – 450 UAH
Є можливість придбати квиток на місці, але тільки за умови наявності вільних місць. Тому не зволікай — бронюй заздалегідь!
За матеріалами:
Unit.city
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас