Мережа Reikartz поповнилася готелем в Яремче — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа Reikartz поповнилася готелем в Яремче

Фондовий ринок
896
ТОВ “Рейкартц Хотел Менеджмент” (Київ), керуюча компанія національної мережі готелів Reikartz Hotel Group, підписала договір про управління першим готелем в Яремче (Івано-Франківська область) – “Станіславський”, який увійшов в мережу під брендом “Віта Парк”.
“Курортний готель “Станіславський” увійшов в мережу під брендом “Віта Парк”, і з 1 листопада починає роботу під назвою “VitaPark Станіславський Яремче”, – повідомляється на сайті Reikartz.
Операційний директор Reikartz Hotel Group Андрій Дема, слова якого наведені в повідомленні, уточнив, що інфраструктура готелю включає 54 номери різних категорій. При цьому він додав, що до середини 2019 року планується відкриття другого корпусу на 130 номерів.
Як повідомлялося, в лютому-2018 мережа Reikartz почала розвиток нового бренду Reikartz Collection Hotel з 4-зіркового готелю Hotel Milano by Reikartz Collection в Одесі.
Reikartz розпочала діяльність у сфері готельних послуг України в 2003 році після придбання групою бельгійських архітекторів на чолі з Франсуа Рейкарцем (Francois Ryckaerts) старовинного особняка по вул. Друкарська в центрі Львова.
Reikartz Hotel Group об’єднує 37 готелів в Україні, два – в Швеції, три – в Німеччині. Мережа працює під брендом “Раціотель” (мережа економ-готелів категорії “три зірки”), “Віта Парк” і Optima Hotel (велнес-курорти і готелі категорії “три зірки”), а також ReikartzHotels & Resorts (бізнес і курортні готелі категорії “три зірки плюс” і “чотири зірки”).
ТОВ “Рейкарц Хотел Менеджмент” створено в 2008 році.
Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців на жовтень-2018, учасниками компанії є резидент Володимир Кашутін (99,89%), ТОВ “Ідентех-Україна” (0,1%, Київ). При цьому кінцевими бенефіціарами компанії, крім В. Кашутіна, вказані Леонід Лаврентьєв і Тимур Родонов (всі – РФ).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас