Укртрансбезпека неефективно використовувала 110 млн грн - Рахункова палата — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укртрансбезпека неефективно використовувала 110 млн грн - Рахункова палата

Казна та Політика
251
Державна служба України з безпеки на транспорті неефективно використовувала спеціальний фонд державного бюджету в сумі понад 110 млн грн.
Про це йдеться у звіті про результати аудиту ефективності використання коштів спеціального фонду Державного бюджету України, Державної служби України з безпеки на транспорті.
Згідно зі звітом, аудит Укртрансбезпеки проводився за період 2017 рік і 6 місяців 2018 року.
“Аудиторами Рахункової палати встановлено, що придбані Укртрансбезпекою за кошти Європейського Союзу 78 мобільних пунктів габаритно-вагового контролю вартістю 109,2 млн гривень майже рік не використовуються. Кошти державного дорожнього фонду на утримання габаритно-вагових комплексів та їх дообладнання не виділялися. Аналогічно, придбані сервери вартістю майже 850 тис. гривень за відсутності програмного забезпечення та іншої комп’ютерної техніки в експлуатацію не введені”, – наголошується в звіті.
Таким чином, наголошується в документі, кошти спеціального фонду державного бюджету в сумі понад 110 млн гривень використані неефективно.
На думку Рахункової палати, це сталося в результаті нескоординованої роботи Мінінфраструктури та Укртрансбезпеки, а також тривалої відсутності керівника Укртрансбезпеки через його відсторонення від посади.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас