100 найбагатших українців багатіють в 12 разів швидше, ніж зростає ВВП країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

100 найбагатших українців багатіють в 12 разів швидше, ніж зростає ВВП країни

Світ
4174
У 2018 році ТОП-100 найбагатших українців збільшили швидкість, з якою приростають їх сумарні статки – з торішніх +33% до нинішніх +43%.
Зазначається, що сотня найбагатших співвітчизників, яку щороку розраховує видання, сконцентрувала в своїх руках 37,5 мільярда доларів. Іншими словами, всього лише 100 українців здатні одним махом погасити половину всього держборгу країни.
“Стати вітчизняним мільярдерам та мультимільйонерам ще багатшими допомогла сприятлива ситуація на світових сировинних біржах, що відображає зростання споживання металургійної і залізорудної продукції.
100 найбагатших українців багатіють в 12 разів швидше, ніж зростає ВВП країни
Краще за інших скористався ринковою кон’юнктурою Рінат Ахметов – беззмінний №1 рейтингу найбагатших співвітчизників. Завдяки зростаючому попиту на метали його статки зросли одразу на 76%. А якщо говорити в абсолютних цифрах, то власник СКМ за рік став багатшим на 5,3 мільярда доларів.
Цьогоріч до рейтингу ТОП-100 найбагатших потрапили семеро нових фігурантів. Найбагатший з них – Володимир Галантерник, якому підвладний знаменитий ринок Привоз, а також зона відпочинку Аркадія-Сіті та низка будівельних компаній. Новачок одразу ж потрапив на 30-е місце рейтингу зі 155 мільйонами доларів. Також у рейтинг найбагатших співвітчизників вперше потрапили сім’я Габович і брати Супруненко.
Теж бажаєте розбагатіти? Починайте отримувати більше навіть з депозитів. Все завдяки спеціальній програмі Finance.ua “Бонус до депозитів”. Детальніше за посиланням:

Заробляти більше на депозитах 👛

За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас