Як приватному підприємцю працювати, не встаючи з дивану? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як приватному підприємцю працювати, не встаючи з дивану?

Особисті фінанси
17
У вас ПП і ви хочете здійснювати будь-які угоди, нараховувати зарплати, стежити за бухгалтерією БЕЗ ВІЗИТА В БАНК? Тепер досить просто зареєструватися у безкоштовному онлайн-банкінгу для юросіб – icON business від Concord bank.
Наприклад, один наш клієнт – постачальник кави з Південної Америки, і кожен місяць він купує від 100 тисяч доларів для закупівлі товарів, – пояснює Перший заступник голови правління Concord bank Юрій Задоя. – Згідно із законом, для цього юрособі потрібно показати контракт, інвойс, підтвердити джерело походження його коштів і т. д. Раніше все це займало багато днів і годин походів в банк. Сьогодні все робиться за
допомогою декількох кліків в icON business.
Як конкретно icON business допомагає бізнесу?
Інша ситуація: ви перебуваєте у відрядженні в Німеччині, готуєтеся до нового аграрного сезону і вам потрібно терміново зі свого рахунку оплатити трактор вартістю в 100 тисяч гривень. З будь-якого ПК ви заходите в icON business, обираєте опцію «Платіж зі свого реквізиту … ..» – дві хвилини і все готово.
Якщо в кінці ми хочемо підбити всю бухгалтерію без допомоги бухгалтера, в icON business ми з легкістю сформуємо виписки по платежах.
Разом: купити 100 тисяч доларів, підписати контракт, заплатити за трактор і підбити всю бухгалтерію, не заходячи в банк, можна менше, ніж за півгодини.
Як під’єднатися?
1. Відкриваємо рахунок в Concord bank;
2. При відкритті рахунку вам видають пароль і логін для безкоштовного використання icON business;
3. При виникненні будь-яких запитань ви телефонуєте:
(0562) 31-04-37, (067) 818-80-48. У неробочі дні: (050); (068); (056) 734-50-05
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас