Україна стає серйозним гравцем на європейському ринку авіаперевезень - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна стає серйозним гравцем на європейському ринку авіаперевезень - Гройсман

Казна та Політика
608
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман наголошує на необхідності розвитку регіональних аеропортів в Україні у зв’язку зі зростанням ролі країни на європейському ринку авіаперевезень.
“Україна стає серйозним гравцем на європейському ринку авіаперевезень. І в цьому контексті важливо посилити роль столичного аеропорту “Бориспіль” як регіонального хаба, і опрацювати спільно з міжнародними партнерами можливості розвитку регіональних аеропортів”, – повідомила прес-служба Кабінету Міністрів з посиланням на В. Гройсмана на спеціальній урядовій нараді, присвяченій ситуації в авіагалузі.
Згідно з повідомленням, за дев’ять місяців поточного року порівняно з січнем-вереснем 2017 року, зростання склало 15,5%, а до кінця року абсолютний показник пасажиропотоку очікується на рівні близько 20 млн пасажирів.
За словами прем’єра, сьогодні третина авіаперевезень – це транзитні пасажири, які обирають Київ місцем пересадки.
“Одночасно важливий і розвиток регіональних аеропортів. Одеса, Львів, Харків, Херсон – там теж зростає пасажиропотік. Нам треба робити глобальну програму їх розвитку. Буду пропонувати конкретні проекти розвитку аеропортів міжнародним партнерам”, – додав В. Гройсман.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас