Суд не дозволив Коломойському заблокувати роботу міжнародних радників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд не дозволив Коломойському заблокувати роботу міжнародних радників

Фондовий ринок
387
Київський районний суд Одеси 18 жовтня 2018 року залишив без розгляду позовні вимоги колишнього власника Приватбанку Ігоря Коломойського, якими він намагався заблокувати співпрацю Національного банку, Міністерства фінансів і Приватбанку з українськими та міжнародними компаніями (юридичними радниками і консультантами).
Про це йдеться в повідомленні НБУ.
Ці компанії були залучені до фінансового розслідування діяльності колишніх співвласників Приватбанку і юридичного супроводу справ, що стосуються націоналізації банку.
Суд погодився, що Коломойський, подавши цей позов, зловживав своїми процесуальними правами і намагався затягнути судовий розгляд.
Подаючи позов до Київського районного суду Одеси до ТОВ “Телекомпанія “АРС” з приводу захисту честі, гідності та ділової репутації, він намагався штучно змінити територіальну підсудність позовних вимог до інших співвідповідачів, зареєстрованих в Києві і за межами України.
Основні і похідні вимоги колишнього акціонера Приватбанку мають різний предмет суперечки, що свідчить про їх непов’язаність.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас