Комітет ВР просить МЕРТ надати дані про лічильники тепла і води — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комітет ВР просить МЕРТ надати дані про лічильники тепла і води

Казна та Політика
1043
Комітет Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства просить Міністерство економічного розвитку і торгівлі надати статистичну та аналітичну інформацію про засоби обліку (лічильники тепла, гарячої та холодної води).
Про це повідомляє інформаційне управління ВР.
Зокрема, комітет вирішив перенести розгляд проекту закону про внесення змін у деякі закони України про метрологію та метрологічну діяльність №9061 через необхідність додаткового вивчення питання.
“Мінекономрозвитку направило звернення комітету з проханням надати статистичну та аналітичну інформацію про засоби обліку (лічильники тепла, гарячої та холодної води), а саме: кількість встановлених лічильників (комерційних вузлів обліку та індивідуальних) за видами, яка частина з них вимагає сертифікації і на яких підставах), періоди перевірки (їх вартість) і їх результати (відсоток заміни, вартість ремонту)”, – сказано в повідомленні.
Відзначається, що законопроект стосується питань проведення періодичної повірки засобів вимірювальної техніки, які використовуються для цілей комерційного, в тому числі розподільного, обліку комунальних послуг, тобто будинкових та квартирних лічильників.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас