Американці витратять $9 млрд на святкування Хеллоуїна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці витратять $9 млрд на святкування Хеллоуїна

Світ
206
Витрати жителів США на святкування Хеллоуїна (Дня всіх святих), що відзначається 31 жовтня, в 2018 році досягнуть $9 млрд, свідчать дані Національної федерації роздрібної торгівлі (National Retail Federation, NRF), засновані на результатах проведеного Prosper Insights & Analytics опитування.
У 2017 році обсяг видатків склав рекордні $9,1 млрд.
Цьогоріч понад 175 млн американців планують взяти участь у святкуванні Хеллоуїна, і середні витрати в розрахунку на одну людину складуть $86,79, зазначають в NRF.
“Ситуація в економіці сприятлива і рівень споживчої довіри досить високий, – зазначає президент і CEO організації Меттью Шей. – Таким чином, сім’ї готові витрачати гроші на святкування Хеллоуїна в цьому році”.
“Ритейлери запасаються товарами, щоб забезпечити дітей, тварин і дорослих їхніми улюбленими прикрасами, цукерками і костюмами в цьому сезоні”, – говорить він.
Згідно з результатами опитування, американці планують витратити в цілому $3,2 млрд на костюми для святкування Хеллоуїна, $2,7 млрд – на різні прикраси, $2,6 млрд – на цукерки і ще $400 млн – на вітальні листівки.
Дедалі популярнішою стає купівля на Хеллоуїн костюмів для домашніх вихованців: у 2018 році такі витрити планують майже 20% американців, які готуються відзначати це свято, в порівнянні з 16% роком раніше.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас