Обслуговування ЗЕД у Радабанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обслуговування ЗЕД у Радабанк

Особисті фінанси
22
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш надійний фінансовий партнер, в пріоритеті якого завжди було і буде надання максимально якісних послуг за вигідними тарифами. Наша продуктова лінійка має широкий вибір банківських продуктів та послуг для корпоративного бізнесу, в якій представлені банківські гарантії, документарні операції, розрахунково-касове обслуговування поточних рахунків в національній та іноземних валютах та широкий спектр карткових продуктів.
Послуги для корпоративного бізнесу в напрямку міжнародних розрахунків – це цілий комплекс послуг, що сьогодні мають високий попит, на чолі з послугами прямого дилінгу при здійсненні операцій з купівлі/продажу/конверсії валюти – банк здійснює операції з купівлі та продажу іноземної валюти за гривню та інші види валюти на міжбанківському валютному ринку України та на міжнародних ринках, маючи основний кореспондентський рахунок у Raiffeisen Bank International, Австрія.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш гарант якісного обслуговування на засадах персонального підходу з урахуванням усіх особливостей Вашої діяльності. Обираючи наш банк в якості свого фінансового партнеру, Ви робите вибір на користь компетентних консалтингових послуг з питань банківського обслуговування міжнародних розрахунків та валютного законодавства.
Наші спеціалісти із задоволенням нададуть Вам детальну консультацію, а також допоможуть у відкритті рахунку для здійснення зовнішньоекономічної діяльності для того, щоб у майбутньому році при підписанні нових контрактів Ви змогли скористатися головними перевагами – конкурентоспроможними курсами та ставками банківських комісій.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас