Audi зареєструвала нові логотипи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi зареєструвала нові логотипи

Технології&Авто
1044
Компанія Audi зареєструвала нові варіанти дизайну фірмового логотипу. Імовірно, оригінальні версії “чотирьох кілець” прикрасять автономні моделі німецької марки і ті, що підключаються до мережі.
Про це пише Quattroworld, який знайшов патентні заявки на нові товарні знаки Audi в патентних відомствах США і Німеччини.
Зберігши зовнішні обриси “чотирьох кілець”, компанія змінила тільки внутрішню частину логотипу. В одному варіанті збереглися просто обриси кілець, у другому – перетинаються тільки два центральні кільця, – передає Сегодня.
Імовірно, такий логотип може прикрасити моделі, що використовують технологію обміну даними від автомобіля до автомобіля (Vehicle-to-Vehicle, V2V).
Audi зареєструвала нові логотипи
“Чотири кільця” з’явилися в 1932 році, коли компанії DKW, Horch, Wanderer і Audi об’єдналися в одну – Auto Union – заради створення “деяких з найбільш незвичайних гоночних автомобілів епохи”.
Згодом три з чотирьох марок були забуті, і зараз Audi планує нагадати про них, освіживши свій фірмовий логотип. Але можуть бути й інші причини.
Зараз моделі марки прикрашає логотип 2009 року. Тоді був змінений шрифт напису “Audi”, а традиційні кільця стали більш об’ємними. Також було змінено і відстань між сторонами кілець, що перетинаються.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас