Названо вживані BMW, в надійності яких сумніватися не доводиться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо вживані BMW, в надійності яких сумніватися не доводиться

Технології&Авто
5614
Автомобілі BMW традиційно користуються підвищеною увагою з боку українських любителів машин. І хоча навіть серед них є не надто вдалі екземпляри, існують «баварці», якість яких можна без жодних проблем назвати «еталонною» не тільки всередині лінійок самого виробника, а й ринку автомобілів загалом.
1. BMW 3 E46
Автомобіль з великої літери. Серед витворів компанії BMW вже точно. Все в Е46 гармонійне – ціна і якість, керованість на дорозі і надійність, дизайн салону і кузова. Автомобіль славиться широким вибором двигунів. Тут є «серця» бензинові і дизельні об’ємом від 1,8 до 3 літрів.
2. BMW 116
Цей автомобіль гідний згадки хоча б тому, що проявляє надзвичайну витривалість. Відразу варто відзначити, що це машина міська. Вона досить швидка, маневрена, динамічна. Але водночас BMW 116 не відчуває будь-яких проблем з їздою огидними розбитими дорогами. Найбільшої популярності серед наших співвітчизників набула модель на 1,6-літровому двигуні потужністю 116 «конячок». На вибір доступні автоматична і механічна трансмісія.
3. BMW X5
Не автомобіль – мрія. Цілком очевидно, що працюючи над BMW X5, інженери доклали максимум зусиль, щоб створити автомобіль з одним з кращих показників керованості. Потрібного ефекту вони, звісно, домоглися тільки для їзди по місту, однак в реаліях сучасного автомобільного ринку і це вже велике досягнення. Авто оснащується потужним 6-циліндровим 231-сильним двигуном.
4. BMW 3 E90
Автомобіль, який славиться своєю надійною трансмісією і міцним приводом. Незважаючи на деякі проблеми з двигуном вже через 2-3 роки помірної експлуатації, BMW 3 E90 все одно вартий уваги і престижного звання. Підвіска прослужить не менше 100 тисяч кілометрів навіть при їзді нашими дорогами.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на Finance.ua.

Вибрати картку для водіїв 🚗

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас