Введення в дію Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів ПАТ "ПУМБ", річна виручка яких від 125 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Введення в дію Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів ПАТ "ПУМБ", річна виручка яких від 125 млн. грн.

Особисті фінанси
22
Шановні Клієнти!
Користуючись нагодою, ПАТ «ПУМБ» (далі – Банк) висловлює Вам свою повагу та просить прийняти до уваги наступну інформацію.
З 16 жовтня 2018 року починає діяти новий Договір банківського обслуговування корпоративних клієнтів ПАТ «ПУМБ», річна виручка яких перевищує або дорівнює 125 млн. грн. (далі – Договір). Дія Договору поширюється на всіх потенційних і діючих клієнтів, річна виручка яких перевищує або дорівнює 125 млн. грн.
Для приєднання до Договору необхідно підписати Заяву про приєднання встановленого зразка, що є додатком до даного Договору. Клієнти, що мають діючий Договір про умови використання електронних підписів під час створення, оброблення та зберігання електронних документів, пов’язаних із вчиненням правочинів можуть підписати та направити Заяву про приєднання через Інтернет-Банкінг.
Для діючих клієнтів, які обслуговуються на Договорі банківського рахунку умови обслуговування залишаються незмінними.
Ознайомитися з Договором банківського обслуговування корпоративних клієнтів ПАТ «ПУМБ» з річною виручкою понад 125 млн. грн. можна за посиланням на сайті Банка.
У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до свого операційного менеджера.
Сподіваємося на подальший розвиток взаємовигідних відносин у сфері банківських та фінансових операцій.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас