Роздрібний кредит за кілька хвилин! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Роздрібний кредит за кілька хвилин!

Особисті фінанси
19
Ноу-хау від Глобус Банку і компанії CS: автоматизоване рішення про роздрібний кредит за кілька хвилин!
Глобус Банк і компанія CS виводять на український ринок принципово новий інструмент — кредитну платформу CFRONT!
Сучасне рішення від компанії CS дає банку універсальну платформу для побудови різноманітних банківських процесів, зокрема роздрібного кредитування. Відтепер прийом заявок, ведення продуктів та партнерських торгових мереж, збір даних із зовнішніх джерел, ухвалення рішення, створення угоди в АБС Б2, формування друкованих документів, договорів, а також ведення статистики, аналітичні звіти на її базі та інші процеси відбуватимуться максимально зручно і швидко для Клієнтів Глобус Банку.
Основною особливістю рішення є можливість легко створювати бізнес-процеси, гнучко налаштовувати і блискавично вносити в них будь-які зміни.
“Нова платформа CFRONT дозволяє Глобус Банку впевнено освоювати новий для себе ринок роздрібного кредитування, – зазначила заступник Голови Правління Глобус Банку Олена Дмітрієва. — Завдяки рішенню наших партнерів з СS увесь процес забирає лічені хвилини: 1 хвилина на ухвалення рішення і 10 хвилин на оформлення всіх необхідних для видачі кредиту документів. Впевнена, це сподобається нашим Клієнтам та Партнерам. Отримавши таку багатофункціональну та зручну систему, як CFRONT, банк Глобус має дуже амбітні плани та цілі на ринку роздрібного кредитування”.
«Ми раді забезпечити банк високотехнологічним рішенням, яке дозволило йому відкрити нові горизонти бізнесу. Нам подобається співпрацювати з такими сміливими клієнтами, як Глобус Банк, та разом упроваджувати найновіші технології», — у свою чергу коментує результати проекту радник зі стратегічних продажів компанії CS Аліна Оверчук.
Досвід співпраці Глобус Банку з компанією CS продемонстрував, що, маючи спільну мету та надійну команду однодумців, навіть такий унікальний проект можна впровадити в дуже короткі терміни!
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас