День фінансів, 16 жовтня: "ловля" на TruCam, обмеження щільності забудови, в'їзд для іноземців по-новому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 16 жовтня: "ловля" на TruCam, обмеження щільності забудови, в'їзд для іноземців по-новому

973
Вівторок, 16 жовтня: Скільки заплатять водії, яких “зловив” радар TruCam, і коли відбудеться запуск перенесення мобільних номерів.
TruCam і нові штрафи для водіїв. Відсьогодні патрульні, які стежать за швидкістю руху за допомогою радарів TruCam, почнуть штрафувати водіїв за порушення. Штраф за перевищення швидкості більш ніж на 20 км/год становитиме 255 грн. Штраф за перевищення швидкості більш ніж на 50 км/год – 510 грн.
До речі, юрист повідомив про можливе повернення техогляду. В Україні повернуть техогляд для всіх автомобілів у зв’язку із зобов’язаннями нашої країни перед Євросоюзом. Проте просто повертати старі процедури, що діяли колись, не варто, зазначив експерт
П’ять банків в Україні потребують докапіталізації. Про це заявила заступник голови НБУ Катерина Рожкова. Рівень стійкості банківської системи істотно покращився порівняно з попередніми роками, але за негативним сценарієм ще 5 банків потребують докапіталізації, і це обсяг 42 млрд грн.
Новий порядок перетину кордону для іноземців. З жовтня діють нові правила перетину кордону для іноземців. Документ визначає процедурні питання реєстрації паспортних документів, строки, на які здійснюється реєстрація в пунктах пропуску різних категорій іноземців. Подробиці тут.
Обмеження максимальної щільності забудови в містах. У нових державних будівельних нормах, які набули чинності з 1 вересня 2018 року, запроваджено граничні показники щільності населення мікрорайону 150-450 осіб/га. При плануванні нового мікрорайону у великих містах їх допускається підвищувати не більше ніж на 20%.

Інвестувати в нерухомість 🏯

Дата запуску перенесення мобільних номерів. НКРЗІ затвердила датою початку впровадження послуг з перенесення абонентських номерів (MNP) 1 травня 2019 року. Згідно з ухваленим рішенням, створення локальних баз даних операторів телекомунікацій, які надають послуги рухомого (мобільного) зв’язку, та їх підключення до централізованої бази має відбутися до 1 лютого 2019 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас