Альфа-Банк Україна і WOT Odesa 2018 зібрали геймерів з усієї України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна і WOT Odesa 2018 зібрали геймерів з усієї України

Особисті фінанси
26
Всеукраїнський турнір з World of Tanks – WOT Odesa 2018, який відбувся 30 вересня на території Одеського морського вокзалу, став наймасштабнішою кіберподією в країні за останні 5 років. Офіційним партнером заходу виступив Альфа-Банк Україна.
Турнір викликав небувалий ажіотаж серед шанувальників гри. Попередню реєстрацію на участь в турнірі пройшло 167 команд зі всієї України, а черга на участь в особистому заліку не припинялася весь день.
Фішкою заходу став стенд Альфа-Банку Україна. Тут наші «агенти» знайомили геймерів з унікальним банківським продуктом – ко-брендовою карткою World of Tanks.
«Ця картка розроблена в партнерстві з Wargaming спеціально для шанувальників гри. Її умови дозволяють перетворити щоденні покупки в ігрове «золото». Просто користуєшся карткою і з кожної транзакції заробляєш «голду», – розповіла про переваги картки Алла Чумакова, керівник проекту відділу розробки та впровадження карткових продуктів Альфа-Банку Україна.
За час турніру наш стенд відвідало близько 3000 чоловік, більше 500 з них одразу оформили заявку на картку. Приємним бонусом для відвідувачів стенду стала можливість взяти участь у розіграші подарунків від Альфа-Банку Україна. Заповнені заявки ми обмінювали на дублони, кожен з яких став квитком в розіграш. Монети, а також приємний сюрприз у вигляді фірмової футболки або термокружки від банку, дісталися і тим, хто вже є власником картки World of Tanks. Для обміну достатньо було пред’явити картку.
Розіграш проходив в кілька етапів. Ми вручили понад 100 подарунок існуючим і майбутнім клієнтам.
Альфа-Банк Україна дякує компанії KiberZona і Wargaming за високий рівень організації турніру та розвиток кіберспорту в Україні.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас