МАУ дозволила в деяких країнах оплачувати додаткові послуги на стійці реєстрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ дозволила в деяких країнах оплачувати додаткові послуги на стійці реєстрації

Фондовий ринок
471
МАУ з 1 жовтня дозволила пасажирам в деяких зарубіжних аеропортах оплачувати додаткові послуги прямо на стійці реєстрації за допомогою банківських карток без звернення до каси.
Для здійснення платежу використовується наявне обладнання стійок із застосуванням системи Amadeus Payment Platform. Платіжна картка сканується пристроєм для зчитування магнітних стрічок. Якщо ж стійка не оснащена таким пристроєм, агент хендлінгової компанії може вручну внести номер банківської картки в систему і таким чином провести платіж.
До оплати приймаються картки систем Visa, Mastercard і American Express.
Наразі це рішення впроваджено на стійках реєстрації в аеропортах таких міст: Алмати, Аліканте, Амман, Амстердам, Стокгольм, Афіни, Барселона, Болонья, Брюссель, Будапешт, Каїр, Копенгаген, Делі, Дюссельдорф, Єреван, Рим, Франкфурт, Нью- Йорк, Кишинів, Краків, Ларнака, Лондон, Мадрид, Мюнхен, Мілан (Мальпенса і Бергамо), Пекін, Прага, Рига, Тбілісі, Тель-Авів, Астана, Берлін, Венеція, Відень, Валенсія, Вільнюс, Варшава, Торонто.
З 15 жовтня система Amadeus Payment Platform буде задіяна в аеропортах Стамбула та Анкари, завдяки чому пасажири, які вилітають із цих міст, також зможуть оплачувати додаткові послуги банківськими картками на стійках реєстрації.
До речі, за кордоном іноді вигідніше розраховуватися не «налом», а картою. За допомогою порталу Finance.ua легко вибрати собі карту для поїздки за кордон.

Вибрати кредитну картку для подорожей

За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас