Райффайзен Банк Аваль підтримує дитячі будинки сімейного типу в с. Пнікут на Львівщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль підтримує дитячі будинки сімейного типу в с. Пнікут на Львівщині

Особисті фінанси
31
Львів. 2 жовтня. – Райффайзен Банк Аваль спільно з австрійським Благодійним фондом H. Stepic CEE Charity уже понад вісім років надають всебічну підтримку дитячому містечку «Країна дитячих мрій» у селі Пнікуті Мостиського району Львівської області, яке об’єднує п’ять дитячих будинків сімейного типу. Тут разом із батьками-вихователями мешкає 55 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
За цей час на здійснення благодійної діяльності з боку Фонду H. Stepic CEE Charity за участю Львівської обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль релігійна місія «Карітас Спес», яка опікується цими дитячими будинками, отримала значну суму коштів на їх підтримку. Банк надав також допомогу в розмірі 700 тис. грн на закупівлю обладнання та відкриття у Пнікуті соціальної пекарні.
Під час церемонії відкриття дитячих будинків у «Країні дитячих мрій» Райффайзен Банк Аваль подарував закладам сертифікати на купівлю побутової техніки та облаштування дитячого майданчику. А нещодавно банк надав дитячому містечку благодійну допомогу на придбання комп`ютерної техніки.
Благодійний фонд H. Stepic CEE Charity є некомерційною організацією, яка докладає чимало зусиль для поліпшення умов життя дітей, неповнолітніх та жінок у Центральній та Східній Європі. Його було засновано у 2007 році Гербертом Степічом, на той час головою правління Райффайзен Інтернаціональ АГ – австрійської материнської компанії Райффайзен Банку Аваль.
За роки своєї роботи Фонд реалізував чимало благодійних проектів і в Україні. Серед них кілька спільних проектів із благодійною організацією «Карітас-Спес», а саме: фінансування відбудови будинків у дитячому оздоровчому центрі в с. Яблуниця Івано-Франківської області, будівництва одного з трьох будинків у притулку для сиріт у Харкові, а також будівництва будинків у дитячому містечку для сиріт у с. Пнікуті Львівської області; відновлення благодійного осередку для дітей із неповних та багатодітних сімей – Дім Святого Мартіна де Поррес – у м.Фастові Київської області; допомога центру милосердя для дітей вулиць у Бердянську тощо.
Райффайзен Банк Аваль активно підтримує ці та інші доброчинні ініціативи БФ H. Stepic CEE Charity в Україні, а також сам реалізує численні благодійні проекти, першочергово спрямовані на соціальний захист дітей, на розвиток дитячих навчально-виховних та лікувальних закладів.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас