За розбитий позашляховик Toyota СГ "ТАС" виплатила понад 246 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За розбитий позашляховик Toyota СГ "ТАС" виплатила понад 246 тис. грн

Особисті фінанси
103
Аварія із застрахованим Страховою групою «ТАС» автомобілем Toyota Land Cruiser сталася на одній з найжвавіших вулиць Одеси.
Водій позашляховика, виконуючи обгін автівки, що дуже повільно їхала попереду, не врахував дорожню обстановку і допустив зіткнення з автобусом «Богдан», що рухався зустрічною смугою. В результаті аварії було пошкоджено передню частину кузова Land Cruiser та подряпано його лівий бік.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію страховим випадком і прийняла рішення про виплату страхового відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків, що склали 246622 грн. Авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО».
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» активно зміцнює свої позиції серед лідерів ринку автострахування України. Так, за даними профільного видання Insurance TOP, за результатами І півріччя поточного року СГ «ТАС» входить в ТОП-10 страховиків, що працюють на ринку КАСКО. Водночас, за офіційною інформацією, в липні – серпні СГ «ТАС» посіла перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки».
Загалом за вісім місяців поточного року компанією було залучено 885,15 млн грн страхових платежів, з яких 645,74 млн грн надходжень припадають на договори автострахування. Зокрема, за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників було залучено 309,26 млн грн платежів, за полісами «Зелена картка» – 187,7 млн грн. Обсяг надходжень за договорами КАСКО досяг 148,78 млн грн.
Протягом зазначеного періоду страховиком було виплачено за укладеним договорами страхування 348,66 млн грн відшкодувань, з яких 294,82 млн грн – за договорами автострахування. Так, за полісами ОСЦПВ потерпілим було відшкодовано 123,15 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 92,13 млн грн. Обсяг виплат за договорами страхування наземного транспорту за вісім місяців сягнув 79,54 млн грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас