Райффайзен Банк Аваль узяв участь у конференції Bimex Innovation Polygon — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль узяв участь у конференції Bimex Innovation Polygon

Особисті фінанси
36
Київ. 10 жовтня. — Представники Райффайзен Банку Аваль узяли участь у конференції Bimex Innovation Polygon, що відбулася вчора в Києві. Захід зібрав представників різних компаній із найважливіших галузей економіки країни.
У рамках конференції Руслан Співак, директор департаменту корпоративних продуктів, партнерства та продажів Райффайзен Банку Аваль, долучився до участі в панельній дискусії «Іноземні інвестиції та прозорість українських компаній».
Під час дискусії Руслан Співак, зокрема, зазначив: «Потрібно повертати довіру до будівельної галузі та відновити її інвестиційну привабливість. Уже сьогодні ми спостерігаємо підвищення прозорості компаній та документації, значно ширше використання інноваційних технологій при проектуванні й будівництві та більш професійний проектний та постпроектний контроль з боку операторів ринку».
BIMEX Innovation Polygon 2018 — перша в Україні інноваційна конференція з питань впровадження Building Information Modeling (BIM), яка має на меті показати BIM як інструмент автоматизації, а, отже, й оптимізації процесів проектування та будівництва, а в подальшому й експлуатації будівельних об’єктів.
Конференція відбулася за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства, а також Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас