Huawei відмовиться від операційної системи Google у своєму новому продукті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei відмовиться від операційної системи Google у своєму новому продукті

Фондовий ринок
2833
Інформація про те, що Huawei веде розробку власної операційної системи, щоб знизити свою залежність від Google, виявилася справжньою.
Про це повідомляє німецький ресурс Winfuture з посиланням на джерела в галузі.
Щоправда, фірмова платформа китайського виробника є альтернативою не Android, а Wear OS і буде використовуватися в новому поколінні фірмових смарт-годинників, реліз яких відбудеться вже наступного тижня на одному заході з Huawei Mate 20.
Майбутні смарт-годинники Huawei отримають назву Watch GT. Їх апаратну основу складе чіпсет Snapdragon Wear 3100, що випускається Qualcomm спеціально для натільної електроніки. За автономність годинника відповідатиме акумулятор ємністю 420 мАгод, який, за чутками, забезпечить йому до двох тижнів роботи без підзарядки.
Це серйозний показник, якого Huawei вдалося домогтися завдяки кремнієвим компонентам у складі батареї і високої енергоефективності пропрієтарної операційної системи.
Незважаючи на рішення Huawei відмовитися від Wear OS, це ніяк не вплине на функціональність Watch GT.
За даними співрозмовників Winfuture, новинка, як і рішення конкурентів, буде надсилати йому повідомлення, переводити вхідні дзвінки, вимірювати пульс і кроки, а також контролювати фази сну і виступати в ролі навігатора завдяки вбудованому GPS-модулю, що дозволить Watch GT бути максимально самостійним пристроєм і не дасть вам збитися з маршруту.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас