Volkswagen розв'язав проблему екологічної відповідності для всіх популярних моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen розв'язав проблему екологічної відповідності для всіх популярних моделей

Технології&Авто
1080
Volkswagen оголосив, що всі його найпопулярніші моделі вже відповідають новому тесту рівня викидів шкідливих речовин і витрати пального, який називається WLTP.
З минулого місяця всі нові автомобілі, що продаються на Старому Континенті, мають відповідати тесту WLTP. Він більш точний. Щоб пройти цей тест, автомобілі повинні оснащуватися особливим фільтром, після чого їх тестують на спеціальних майданчиках.
Більшість автовиробників не можуть своєчасно перелаштуватися під нові правила. В результаті виробництво деяких моделей призупинено. Так, наприклад, компанія Audi з цієї причини тимчасово призупинила в Європі і на інших ринках продажі RS3 Sportback і седана RS3. Їх серійне виробництво планують відновити через кілька місяців.
«На нові тести ми витрачаємо в 2-3 рази більше часу, ніж раніше. Нам доводиться тестувати окремо навіть спеціальні версії», – сказав Томас Зан, глава VW з маркетингу та продажу.
В результаті, у вересні за попередньою інформацією продажі VW Group знизилися на п’яти найбільших європейських ринках, включаючи Німеччину. Але зараз вже всі найпопулярніші моделі Volkswagen пройшли перевірку WLTP.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас