«Нова Пошта» змінила правила для поштових відправлень для юросіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нова Пошта» змінила правила для поштових відправлень для юросіб

Фондовий ринок
1575
У компанії “Нова Пошта” змінили правила для поштових відправлень на юридичні особи. Тепер, щоб людина (фізособа чи юрособа) могла відправити посилку компанії (юрособі), потрібно, щоб у компанії був укладений договір з «Новою поштою». Зміну помітили користувачі в соціальних мережах.
У компанії пояснили, що ці зміни пов’язані з випадками, коли самі відправники плуталися в адресах і назвах юросіб, через це посилки могли не доходити до адресата.
“Нерідко траплялося, що клієнти не знали точні реквізити компанії-одержувача, і це призводило до того, що у однієї юрособи було до 40 варіантів назви, реквізитів, адреси і т. д. І це призводило до проблем – або відправлення йшло на некоректну адресу, або не тому адресату, або компанія отримувала рахунок за відправлення, якого не замовляла. Щоб уберегти наших клієнтів – і фізичних, і юридичних осіб, ми впровадили правило, яке дозволило уніфікувати компанії-одержувачі”, – повідомили в “Новій пошті”.
У компанії також зазначили, що якщо у юрособи, якій потрібно відправити посилку, немає договору з “Новою поштою”, відправник може надіслати її фізособі – представнику компанії.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас