Fin.do — Нова епоха грошових переказів P2P — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fin.do — Нова епоха грошових переказів P2P

Особисті фінанси
4227
04.10.2018 Вільнюс. Стартап з програмного забезпечення компанії UAB Findo Finansai представляє Fin.do, карткову платформу для грошових переказів.
Fin.do — Нова епоха грошових переказів P2P
Fin.do спрощує здійснення платежів, надаючи можливість переказів без банківських зборів і за вигідними валютним курсом в режимі, наближеному до реального часу.
Споживачі можуть використовувати мобільний додаток Fin.do з метою надійного і легкого забезпечення внутрішніх і міжнародних платежів.
Зазвичай споживач, користуючись сторонніми платіжними послугами, зобов’язаний відкривати новий рахунок, який потрібно поповнювати з використанням кредитної картки. Це призводить до затримок при обробці і транзакціях, а також до додаткових витрат при проведенні безготівкового банківського платежу.
Разом з тим, гроші можуть бути заблоковані або утримуватися на рахунку протягом тривалого періоду часу, що обмежує відправку платежів в разі надзвичайних ситуацій.
Fin.do використовує мережеву карткову інфраструктуру, щоб забезпечити миттєве отримання платежів одержувачем, виключаючи ризик блокування або утримання перекладів в очікуванні авторизації транзакції.
«Наша мета — з’єднати людей, усуваючи бар’єри при проведенні особистих платежів. Ми хочемо полегшити кожному здійснення підтримки своєї родини, придбань у партнерів, отримання оплат в разі фрілансерської роботи або переведення грошей з одного особистого рахунку на інший — з більш високим рівнем безпеки і більш низькою комісією», — каже Жана Дар, генеральний директор Fin.do.
Fin.do — це мобільний додаток, що дозволяє клієнтам пов’язувати наявні у них кредитні та дебетові карти без необхідності відкривати рахунок або замовляти нову платіжну карту.
Перекази можна здійснювати протягом кількох хвилин з використанням номера телефону одержувача. Перед завершенням транзакції відправник може бачити точну суму одержувача, не потребуючи безлічі даних, таких як IBAN одержувача.
Всі платежі захищені за допомогою аутентифікації 3D Secure і здійснюються за допомогою платіжних карт Mastercard (незабаром також Visa).
Додаток Fin.do в даний час є на iTunes і Google Play Store для користувачів по всій Європі, Туреччині, Україні та Росії. Клієнти з Північної Америки зможуть отримати доступ до послуги в найближчому майбутньому.
ПРО КОМПАНІЮ Fin.do
Додаток Fin.do розроблено UAB Findo Finansai, литовською компанією з програмного забезпечення, метою якої є перетворення ринку грошових переказів P2P, що дозволяє здійснювати платежі швидше, безпечніше і без затримок.
Компанія заснована в 2017 році, за участю команди розробників програмного забезпечення і фінансових експертів з Ізраїлю, Польщі та України.
КОНТАКТИ
media@fin.do
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас