Авіакомпанія airBaltic запустила розпродаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанія airBaltic запустила розпродаж

Фондовий ринок
1275
Латвійська національна авіакомпанія airBaltic запустила масштабний розпродаж на всі напрямки до кінця весни 2019 року.
Згідно з інформацією на сайті авіакомпанії, акція діє при купівлі квитків протягом 9-23 жовтня 2018 року. При цьому вона поширюється на рейси, які будуть виконуватися з 8 листопада 2018 року по 28 травня 2019 року.
Так, найдешевші пропозиції з Києва стартують від 59 євро в один бік, з Одеси – від 79 євро. При цьому з Києва за ціною до 100 євро в один бік – 20 напрямків, в тому числі один прямий рейс до Риги (Латвія) і 19 з пересадками до кількох міст, серед яких Стокгольм і Гетеборг (Швеція), Копенгаген та Біллунд (Данія), Берлін, Гамбург і Штутгарт (Німеччина), Таллінн (Естонія), Лієпая (Латвія), Гельсінкі, Тампере і Турку (Фінляндія), Осло (Норвегія), Париж (Франція), Амстердам (Нідерланди), Абу Дабі (ОАЕ) та інші.
З Одеси літаками airBaltic за ціною до 100 євро в один бік можна дістатися до 16 міст, у тому числі прямим рейсом в Ригу (Латвія) і 15 рейсами з пересадками: Стокгольм і Гетеборг (Швеція), Копенгаген (Данія), Гамбург (Німеччина), Таллінн (Естонія), Гельсінкі (Фінляндія), Осло (Норвегія), Лондон (Великобританія), Мілан (Італія), Париж (Франція), Барселона (Іспанія), Брюссель (Бельгія), Амстердам (Нідерланди), Цюрих (Швейцарія) та інші.
Також варто відзначити, що на сайті авіакомпанії можна знайти дуже вигідні пропозиції по Європі. Наприклад, з Риги долетіти в інші балтійські міста можна за ціною від 15 євро, а до багатьох європейських міст, куди з України немає рейсів, можна дістатися за ціною від 25 до 60 євро.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції за кредитними картками.

Обрати картку для подорожей

За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас