Британський уряд включив укладання торговельної угоди з Україною до своїх пріоритетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський уряд включив укладання торговельної угоди з Україною до своїх пріоритетів

Казна та Політика
211
Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе привітала рішення Уряду Великої Британії включити майбутню угоду про торгівлю між Великою Британією та Україною до своїх пріоритетів на період 2018-2019 років.
Цинцадзе зустрілася з Міністром Великої Британії у справах Європи та Америки Аланом Данканом під час робочого візиту до Лондона. Говорячи за підсумками зустрічі про перспективи посилення торговельно-економічної співпраці двох країн, віце-прем’єр-міністр заявила, що Київ розраховує “максимально швидко та успішно завершити ці переговори”.
Київ та Лондон узгодили підхід до нової угоди про вільну торгівлю, яка має замінити Угоду про асоціацію з ЄС після виходу Британії з Євросоюзу. Британська сторона ставить за мету підготувати текст нової угоди на середину наступного року.
Київ та Лондон домовилися, що на час переговорів щодо нової угоди на торгівлю з Британією будуть поширюватися норми Угоди про асоціацію з ЄС. Сторони мають погодити документ, який зафіксує цю норму.
За матеріалами:
Європейська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас