"Укртелеком" відкрив бомбосховище для жителів Ічні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" відкрив бомбосховище для жителів Ічні

Казна та Політика
1221
“Укртелеком” відкрив доступ до бомбосховища для жителів Ічні (Чернігівська обл.) і сформував дві оперативні бригади із забезпечення ліній зв’язку для Державної служби з питань надзвичайних ситуацій (ДСНС) і уряду.
Як повідомляє прес-служба оператора, в Ічнянському районі фіксований зв’язок “Укртелекому” працює стабільно.
“Для населення відкрито доступ до бомбосховища по вул. Воскресенська, 26, яке обслуговує “Укртелеком”. Там підготовлено зв’язок для прийняття районного штабу в разі необхідності. Працює черговий працівник, інші фахівці евакуйовані”, – йдеться в повідомленні компанії.
“Укртелеком” також забезпечив оперативне та своєчасне спрацювання системи оповіщення, сформував дві оперативні бригади для забезпечення ліній зв’язку для ДСНС та уряду.
Як повідомлялося, інформація про вибухи надійшла о 3.30 від начальника 6-го арсеналу. На місці події працює оперативна група на чолі з начальником Генерального штабу. Рятувальники евакуювали близько 12 тис. осіб.
Було закрито повітряний простір у радіусі 30 км, заборонено рух довколишніми автошляхами, обмежено залізничне сполучення в зоні ймовірного ураження.
У Міноборони повідомили, що постраждалих серед військовослужбовців, працівників ЗСУ та цивільного населення в результаті вибухів боєприпасів в області немає. Через вибухи евакуюють населення з 38 населених пунктів.
До теперішнього часу за фактом НП в Чернігівській області відкрито кримінальне провадження за статтею “недбалість”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас