Інтерес до ICO впав на 90% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтерес до ICO впав на 90%

Фінтех і Картки
785
За результатами дослідження компанії Autonomous Research, активність проектів з первинного розміщення токенів (ICO) з початку 2018 р. знизилася на 90%.
У січні стартапи отримали близько $2,4 млрд, в той час як у вересні цей показник склав лише $300 мільйонів.
«У вересні через ICO було отримано близько $300 млн, а за місяць до цього – трохи більше $400 мільйонів. Це значно менше, ніж $2,4 млрд, які були залучені в січні. Якщо включити в цей список EOS і інші великі проекти, число перевищить $3 млрд, що свідчить про зниження місячної активності в сфері ICO на 90%», – написали експерти.
Без урахування EOS і інших великих ICO-стартапів обсяг залучених коштів до вересня знизився на 88,5%. Експерти Autonomous Research назвали кілька причин зниження активності в сфері первинного розміщення токенів.
Аналітики вважають, що інвесторам вже не подобається ідея купівлі utility-токенів (не дають ніяких прав), тепер вони хочуть купувати security-токени, які мають властивості акцій, для отримання певної частки в компанії. Також в зниженні активності ICO-проектів винні фінтех-компанії Robinhood і Revoult, які входять на ринок, і Bitmain, яка готується до проведення IPO, стверджують фахівці.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас