У Чернігівській області після вибуху горять військові склади: зупинено рух усіх видів транспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Чернігівській області після вибуху горять військові склади: зупинено рух усіх видів транспорту

Світ
2927
В районі населеного пункту Ічня Чернігівської області стався вибух на 6-му арсеналі. Оперативно повідомлені всі відповідні служби та органи місцевої влади. Здійснюється евакуація людей. Розгорнуто штаб ліквідації надзвичайної події. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ.
Інформації про постраждалих після вибуху поки що немає. Вже евакуйовано близько 10 тис. осіб. В евакуації брали участь 220 осіб особового складу та 60 од. техніки ДСНС, в тому числі 21 піротехнічний загін загальною чисельністю 105 осіб і 39 од. техніки, посилені наряди Національної поліції Києва та Київської області (150 осіб) та Національної гвардії – 100 осіб з підготовленими бронегруппами для патрулювання місця події.
В «Укравтодорі» повідомили про заборону руху кількома дорогами державного значення у зв’язку з вибухами на складах боєприпасів. Зокрема, заборонено рух дорогою Р-68 Талалаївка-Ічня-Тростянець-Сокиринці- /Н-07/ від Талалаївки в бік Ічні та від Парафіївки в бік Ічні. Закрита дорога Т-25-27 Новий Биків – Ічня від перехрестя з дорогою Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин у бік Хаєнки-Монастирища-Ічні. Крім того, закрито рух по дорозі Т-25-24 Борзна-Ічня-Прилуки з боку Плисок у бік Ічні і з боку дорогою Н-07 до Ічні.
У ДержНС повідомили, що з 4:22 закрито повітряний простір у радіусі 30 км. Рух залізничного та автомобільного транспорту припинено.
Президент України Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді у зв’язку з вибухами в Чернігівській області. Уряду доручено надати всю необхідну допомогу людям. До місця надзвичайної події, де сталися вибухи на військових складах в Чернігівській області, відбув прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас