Кредит онлайн на карту: новий сервіс від компанії Cashberry — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредит онлайн на карту: новий сервіс від компанії Cashberry

Кредит&Депозит
1182
Інноваційна онлайн-платформа мікрокредитування Cashberrу допоможе оформити онлайн займ на карту швидко і без клопоту.
Неповоротка та вимоглива система банківського кредитування не справляється зі зростаючим попитом на кредити. Особливо, якщо гроші потрібні «тут і зараз» – швидко і в неопераційний час.
Тому послуга кредит онлайн на карту в Україні набирає популярність. Наприклад, можна оформити позику через інтернет всього за кілька хвилин. Не потрібно виходити з дому або витрачати час на черги у відділенні: пара кліків – і запитувана сума вже на банківській картці. Процедура видачі кредиту максимально проста: позичальникові не потрібно залишати в заставу майно або шукати поручителя.
Новий сервіс онлайн-кредитування на карту від компанії Cashberry з’явився всього кілька тижнів тому, але вже встиг завоювати довіру тисяч українців. Серед подібних послуг він вирізняється надійністю, зручністю використання та доступністю.
Ключові переваги сервісу Cashberry:
  • Висока швидкість надання кредитів: обробка заявки займає до 3-х хвилин.
  • Технологічність: після реєстрації відкривати та погашати позику можна в особистому кабінеті.
  • Чесність: ніяких прихованих комісій або додаткових платежів. Дізнатися відсоток за кредитом можна ще до оформлення заявки, скориставшись кредитним калькулятором.
  • Клієнтоорієнтованість: сервіс працює цілодобово і без вихідних. Постійні клієнти отримують більш вигідні умови співпраці, а за своєчасне погашення кредиту нараховуються бонуси.
Вигідна пропозиція для нових користувачів
Новий клієнт може оформити кредит онлайн на карту на суму до 3000 грн терміном на 7-30 календарних днів. Вимог небагато: позичальник повинен бути повнолітнім, мати банківську карту, а також надати електронну копію паспорта та коду ІПН.
Як замовити кредит онлайн на карту вперше: 4 простих кроки
1.Обрати суму та термін позики на кредитному калькуляторі: інформація про відсотки та загальну суму кредиту відобразиться справа на екрані. Потім натиснути кнопку “Отримати гроші на карту”.
2.Заповнити анкету: необхідно вказати дані банківської картки, паспорта, ІПН, контактні дані та іншу обов’язкову інформацію. Щоб збільшити ймовірність схвалення позики, варто заповнити додаткові поля.
3.Пройти процедуру верифікації карти – це обов’язкова міра безпеки. На карті буде заблокована сума до 2 грн. Клієнт отримає смс з перевірочним кодом, який потрібно ввести в спеціальне поле. Після перевірки гроші розблокуються автоматично.
4.Отримати відповідь. Компанія відправляє відповідь щодо схвалення заявки по електронній пошті і в смс протягом декількох хвилин. Якщо відповідь позитивна, потрібно перейти за запропонованим у листі посиланням, уважно ознайомитися з положеннями договору та підтвердити, що ви згодні з умовами. Гроші надійдуть на карту практично миттєво після укладення договору.
Повторно оформлювати мікрокредити зручно в особистому кабінеті – це займе всього пару хвилин. Для постійних клієнтів, які відповідально ставляться до своїх фінансових зобов’язань, працює багаторівнева програма лояльності. Її суть в тому, що клієнти накопичують бали, своєчасно сплачуючи позики. Після досягнення певної суми балів клієнти пересуваються по рівнях, розширюючи кредитний ліміт та знижуючи кредитну ставку.
За рекомендацію сервісу онлайн кредитування Cashberrу знайомим передбачено додаткову винагороду.
Погасити кредит на карту можна декількома способами:
  • Увійти в особистий кабінет на сайті та натиснути кнопку «Оплатити». Гроші будуть переведені з банківської карти, прикріпленої до профілю, на рахунок CashBerry.
  • Через термінали самообслуговування: для цього потрібно обрати розділ “Банківські операції” та ввести у пошуку CashBerry. Вказати номер кредитного договору та внести суму (дані в особистому кабінеті на день оплати).
  • Через касу в будь-якому банку, вказавши номер рахунку, номер МФО компанії CashBerry та номер кредитного договору. Потім сфотографувати квитанцію про сплату та надіслати на email support@cashberry.com.ua. Це дозволить уникнути нарахування додаткових відсотків у період проведення платежу (до 3-х банківських днів).
Якщо клієнт не встигає погасити кредит у встановлений термін, співробітники компанії підберуть оптимальний варіант погашення заборгованості.
CashBerry не просто допомагає клієнтам вирішити проблему нестачі коштів, а й пропонує систему довгострокових взаємовигідних відносин. Чим довше клієнт з нами, тим більшу суму він може взяти у кредит і тим нижче буде відсоткова ставка.
Ми підбираємо оптимальний варіант для кожного позичальника. І якщо ви шукаєте швидкий та надійний спосіб отримати потрібну суму грошей, просто зайдіть до нас на сайт!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас