В Україні зріс ринок вживаних автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні зріс ринок вживаних автомобілів

Технології&Авто
499
Українці у вересні придбали 10,2 тис. імпортованих машин, що були в експлуатації.
Про це повідомили в прес-службі асоціації Укравтопром.
Частка автомобілів з пробігом на первинному ринку досягла 60%, а їх кількість в порівнянні з торішнім вереснем збільшилася в 1,9 разу.
Найпопулярнішою маркою серед ввезених вживаних авто залишається Volkswagen. Минулого місяця українці поставили на облік 1,5 тис. старих “народних автомобілів”.
Друге місць впевнено займає Renault з показником 1,4 тис. старих автомобілів. Третій результат у Skoda – 1 тис. автомобілів з пробігом. Ford залишився на четвертому місці, машини з пробігом цієї марки вибрали 690 українців. Замикає п’ятірку лідерів первинного ринку легкових автомобілів з пробігом Nissan з результатом 579 машин на місяць.
В цілому, минулого місяця на облік було поставлено 17 тис. легкових автомобілів, що на 29% більше, ніж роком раніше.
Всього з початку року українські номери отримали 72 тис. легкових авто, що були в експлуатації в інших країнах, що на 87% перевищує показники аналогічного періоду минулого року.
Найпопулярнішим автомобілем з пробігом на первинному ринку за підсумками місяця, так і за період з початку року став Renault Megane. У вересні цю модель вибрали 976 осіб, а за дев’ять місяців – 7,4 тис. осіб.
До речі, якщо ви стали власником новенького авто, то не втратьте шанс заощадити. Обирайте спеціальні кредитні картки для автомобілістів прямо у нас на порталі. Картки для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС.

Обрати картку для водія

За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас