За підсумками серпня 2018 року СГ «ТАС» в черговий раз завоювала «золото» на ринку ОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За підсумками серпня 2018 року СГ «ТАС» в черговий раз завоювала «золото» на ринку ОСЦПВ

Особисті фінанси
15
Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Так, згідно з офіційною статистикою, за підсумками серпня компанія посіла місце беззаперечного лідера на ринку обов’язкової «автоцивілки», обігнавши за обсягом надходжень наступну в рейтингу компанію більш ніж на 4,5 млн грн та тим самим продовжуючи збільшувати свій відрив від найближчих конкурентів.
Нагадаємо, за підсумками липня СГ «ТАС» також посіла перше місце на ринку ОСЦПВ, випередивши «срібного» призера рейтингу майже на 3 млн грн.
Слід відзначити, що загалом за вказаний період компанія залучила за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників 89658018,39 страхових платежів, що є найвищим показником на ринку та на 79% перевищує аналогічний показник компанії за відповідний період минулого року.
«Стрімкі темпи зростання, які Страхова група «ТАС» демонструє впродовж останніх п’яти років, є закономірним результатом впровадження інноваційних підходів до страхування, – зазначає Голова правління компанії Павло Царук. – Від традиційного для нашого ринку тривіального продажу страхових продуктів ми перейшли до продажу страхового рішення, що максимально відповідає потребам та вимогам кожного конкретного клієнта. Ми не намагаємося просто продати поліс, а далі забути про клієнта. Ми насправді прагнемо захистити його на випадок будь-яких негараздів, що можуть статися. І, слід зауважити, наші клієнти цінують таке ставлення до себе, тож число наших страхувальників зростає колосальними темпами – щороку на 40-50%!»
Нагадаємо, обсяг надходжень СГ «ТАС» за вісім місяців 2018 року досяг 885,15 млн грн. При цьому понад третина залучених компанією платежів припала на поліси ОСЦПВ, за якими було зібрано 309,26 млн грн премій. В свою чергу, сума виплат, здійснених СГ «ТАС» впродовж січня – серпня, склала 348,66 млн грн, з яких 123,15 млн грн було відшкодовано за полісами обов’язкової «автоцивілки».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас