Польський монетний двір та Радабанк малюють світи наших душ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польський монетний двір та Радабанк малюють світи наших душ

Особисті фінанси
16
Польський монетний двір та Радабанк продовжують розповідати про дивовижний світ душі в чарівній колекції срібних монет. 9 колекційних монет, що уособлюють цінності, які визначають душу людини, його життя, емоції та прагнення – дивовижна колекція, в якій знайдеться ідеальний подарунок для рідних та близьких, коханої половинки, вірного друга або ділового партнера.
Срібна монета «Свобода» прикрашена символом миру та свободи – білим голубом, вражає своєю красою та енергією. Така монета з легкістю стане оберегом та нагадуванням про одну з найвеличніших цінностей.
Неймовірно ніжна монета «Краса» з викарбуваним на ній метеликом на квітці та оточена веселковим орнаментом, – незабутній подарунок для жіночої половини та незвичайний комплімент, який навіть не потрібно доповнювати словами.
Монета «Мудрість» із зображенням одвічного символу мудрості – сови, прикрашена вишуканим орнаментом, стане чудовим подарунком колегам, який підкреслює цінність партнерства, дружби, довіри, нескінченної поваги та доброзичливості.
Кожна монета серії доповнюється акриловою круглою підставкою. Всі вони відрізняються місцем, де розміщена монета, тож змінюючи положення, монети утворюють фантастичний візерунок, відображаючи світ Вашої души.
Подаруйте близькій людині срібну монету від Польського монетного двору як своєрідну листівку або талісман з вдячністю за казковий світ його душі.
Ознайомитися з повною колекцією срібних монет «Світ твоєї душі» та іншими монетами Польського монетного двору Ви можете на нашому сайті. Зателефонуйте до контакт-центру за телефоном 0 800 500 999, щоб уточнити наявність монет в найближчому відділенні Вашого міста.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас