Вересневі виплати СГ «ТАС» за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ перевищили 26,14 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вересневі виплати СГ «ТАС» за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ перевищили 26,14 млн грн

Особисті фінанси
20
Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику своїх виплат за перший місяць осені. Так, протягом вересня за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників компанія відшкодувала потерпілим 15215478 грн. Водночас сума виплат за договорами страхування наземного транспорту сягнула 10927590 грн. При цьому найбільші виплати компанії, здійснені протягом місяця, припали саме на договори КАСКО.
Зокрема понад 1 мільйон гривень перерахувала Страхова група «ТАС» своєму клієнтові, власникові автомобіля Audi Q. Застраховану за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» автівку було пошкоджено в аварії, що сталася на Львівщині. На смугу, якою рухався позашляховик, несподівано вискочив інший автомобіль, водій якого не впорався з керуванням. В результаті зіткнення Audi Q7 зазнав серйозних пошкоджень, при цьому обсяг збитків, заподіяних автовласнику, за висновком експертів, досяг 1078392 грн. Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов’язань в передбачений договором строк в повному обсязі перерахувала своєму страхувальникові належне страхове відшкодування.
Крім того, у вересні СГ «ТАС» здійснила кілька великих виплат за страховими випадками, що сталися із застрахованими в компанії вантажівками.
Так, відшкодування в розмірі 700000 грн виплатив страховик за пошкоджений в ДТП сідловий тягач MAN. Аварія, учасниками якої стали два вантажні автомобілі, сталася на Херсонщині. На трасі в однієї з вантажівок несподівано відірвався причеп та, відлетівши на кілька десятків метрів, зачепив MAN, що їхав позаду. Внаслідок зіткнення було серйозно пошкоджено водійську кабіну тягача, розбито вітрове скло, деформовано капот, бампер, крила. Тягач було застраховано СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».
За цим же договором було застраховано й іншу вантажівку – марки DAF, виплата СГ «ТАС» за якою склала 570000 грн. Аварія, в якій було пошкоджено автомобіль, сталася на Вінниччині. На трасу, якою рухався DAF, з другорядної дороги несподівано виїхав велосипедист. Щоб не збити людину, водій вантажівки різко вивернув кермо та в’їхав в дерево на узбіччі. Внаслідок ДТП було серйозно пошкоджено передню частину водійської кабіни автомобіля.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини пригоди, визнала інцидент страховим випадком та прийняла рішення про виплату власникові застрахованого автомобіля належне за укладеним договором страхування відшкодування.
Втім, великі виплати СГ «ТАС» у вересні були пов’язані не лише з вантажівками. Так, за розбите вітрове скло Rolls-Royce 100ЕХ компанія виплатила відшкодування в розмірі понад 288 тис. грн. Інцидент із застрахованим за договором «Правильне КАСКО» автомобілем стався в Києві. З-під коліс автівки, що рухалася попереду, вискочив камінець й, відскочивши, влучив прямо у вітрове скло шикарного седана, пошкодивши його. Згідно зі звітом експертів, загальний обсяг збитків, заподіяних власникові автомобіля внаслідок інциденту, сягнув 288256 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором страхування й перерахувала Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.
В свою чергу, за пошкоджений в результаті вибуху автомобіль Skoda Rapid СГ «ТАС» виплатила 254829 грн. Надзвичайна подія сталася на Київщині. Під час зупинки на узбіччі поруч з застрахованим за договором «Правильне КАСКО» автомобілем вибухнув інший транспортний засіб. Від потужного вибуху Rapid вилетів в кювет, де перевернувся на дах. Внаслідок інциденту було суттєво пошкоджено кузов застрахованого автомобіля. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події визнала її страховою та оперативно виплатила відшкодування в розмірі понесених страхувальником збитків.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас