Світ авіа-переваг з VIP banking Радабанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світ авіа-переваг з VIP banking Радабанк

Особисті фінанси
9
VIP banking РАДАБАНК та Mastercard відкривають для своїх клієнтів світ авіа-переваг, з турботою про комфорт та якість пропонуючи унікальний пакет аеропорт-сервісів.
Наш VIP клієнт більше не знає, що таке:
довгі черги в зоні митного контролю та очікування реєстрації та здачі багажу – з послугою Fast Line таких черг більше не існує!*
натовп бажаючих придбати сувеніри в д’юті-фрі – з послугою MYDUTYFREE Ви замовляєте все необхідне дорогою до аеропорту зі знижкою 15% та корзина товарів вже чекає на Вас біля каси!
нескінченні пошуки місця для спокійного очікування посадки на рейс – власникам преміальних карт відкритий безкоштовний доступ до бізнес-залів в зоні міжнародних та внутрішніх рейсів в аеропортах Києва та світових столиць, таких як Будапешт, Бухарест, Відень, Прага, Тбілісі, Батумі, Бішкек, Кишинів, де до Ваших послуг включені безалкогольні, слабоалкогольні та алкогольні напої, преса, а також Wi-Fi та комп’ютери з доступом до мережі Інтернет!*
втома під час довгих стикувань при міжнародних перельотах – з карткою Priority Pass доступні комфортабельні Lounge-зали по всьому світі за єдиною ціною 27 доларів США та зручним мобільним додатком, який підкаже та проведе Вас до зони відпочинку.
Пакет «Еліт» – діамант преміального обслуговування від РАДАБАНК, універсальний набір найвигідніших карток з переліком необхідних банківських послуг та якісних сервісів для найвибагливіших клієнтів.
Ваш персональний банкір із задоволенням надасть Вам повну консультацію та розповість про всі переваги VIP-обслуговування від РАДАБАНК за телефоном 067-738-30-30.
- Додаткові умови доступу: сервіс доступний за умови виконання держателем картки умови щодо здійснення транзакцій по картці на суму від 3000 грн за період 30+5 днів
ПАТ «АБ «РАДАБАНК» – Ваш Банк необмежених можливостей.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас