Шановні інвестори та клієнти банку «Аркада» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шановні інвестори та клієнти банку «Аркада»

Особисті фінанси
70
За підсумками результатів роботи учасників ринку житлової нерухомості у 2018 році ТОВ «АРКАДА-БУДІВНИЦТВО» посіло першу позицію в рейтингу minfin.ua. Головним критерієм для визначення місць у цьому рейтингу є кількість будинків, що здано і введено в експлуатацію цього року.
Слід наголосити, що в даному досягненні є значна заслуга АТ АКБ «АРКАДА», який є управителем фондів фінансування будівництва, з використанням коштів яких й здійснювалося фінансування будівництва житлових будинків.
Варто зазначити, що при розрахунку підсумкової позиції враховувалися дані Державної архітектурно-будівельної інспекції. Тому лідерство в такому поважному рейтингу, на нашу думку, свідчить про визнання нас як надійного, якісного та соціально відповідального забудовника.
Саме спільна робота АТ АКБ «АРКАДА» та ТОВ «АРКАДА-БУДІВНИЦТВО» стала синергією у сфері будівництва житлової нерухомості України, побудувавши один з наймасштабніший проектів ж/м «ПАТРІОТИКА». Кожен із будинків має власну назву з етнічним орнаментом регіонів України. Тисячі мешканців отримали своє комфортабельне житло.
Таку практику планується поширити й на будівництво нового ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ». Це буде сучасний мікрорайон з квартирами європейського класу та об’єктами соціальної інфраструктури. Планами забудови передбачено максимально зберегти й розвинути природну унікальність цієї території та створити рекреаційну зону навколо озер аби забезпечити умови для комфортного проживання та відпочинку мешканців.
Ми є відповідальними перед інвесторами та клієнтами банку «АРКАДА»!
Запевняємо, що, не дивлячись на провокації та на рейдерські спроби завадити планам забудови, ми були й залишаємось лідерами на ринку житлового будівництва.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас