Marks and Spencer оголосив про запуск свого платіжного сервісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Marks and Spencer оголосив про запуск свого платіжного сервісу

Фондовий ринок
250
Британський бренд Marks and Spencer оголосив про запуск свого платіжного сервісу Mobile, Pay, Go, який стане доступним у шести продуктових лондонських магазинах перед Різдвом.
Додаток дозволить клієнтам здійснювати покупки і оплачувати їх через мобільні телефони, не підходячи до каси. За словами представників компанії, така технологія дозволить людям швидко робити покупки, не витрачаючи час у черзі. Наприклад, повноцінний обід можна буде купити за 40 секунд.
Клієнти просто відкривають додаток Marks and Spencer, сканують товари, а потім платять зі свого iPhone за допомогою Apple Pay або карти, яка пов’язана з обліковим записом M&S.com.
Такий додаток буде особливо актуальний в обідній час: в Waterside Simply Food 60% транзакцій відбувається між 12:00 і 14: 00.
Представник Marks and Spencer, Саша Беренджі, розповіла про плюси такої програми: “Наші клієнти — особливо ті, хто приходять до нас на обід — настільки зайняті, що будь-який спосіб, який може прискорити покупки, — це величезна вигода для них”.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас