"Київстар" з Івано-Франківськом запустив смс-оплату проїзду на міськтранспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київстар" з Івано-Франківськом запустив смс-оплату проїзду на міськтранспорті

Фондовий ринок
253
Оператор мобільного зв’язку “Київстар” спільно з міською радою Івано-Франківська та комунальним підприємством “Електроавтотранс” запустив послугу смс-оплати проїзду на міському комунальному транспорті в Івано-Франківську для абонентів передплати.
Сервіс працює в режимі “одне смс – один квиток”. Для користування ним абоненту необхідно мати мінімум 3 грн на рахунку, а платіж відповідає ціні на квиток за оплачуваним маршрутом без додаткових зборів.
Сервіс включає в себе можливість оплачувати як стандартні, так і пільгові квитки. В даний час він доступний на всіх маршрутах тролейбуса і маршруті автобуса №27.
Час дії одного такого квитка – година з моменту оплати. У повідомленні про оплату наводиться час закінчення дії квитка і його номер, за яким за необхідності перевіряється його дійсність.
“Ми плануємо найближчим часом зробити послугу доступною і для контрактних абонентів “Київстар”, – зазначив директор КП “Електроавтотранс” Віталій Голутяк.
Він зазначив, що цей сервіс знижує адміністративні витрати підприємства, оскільки послуга смс-квитка для нього фактично безкоштовна.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас