Виплата СГ "ТАС" за розбите вітрове скло перевищила 288 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплата СГ "ТАС" за розбите вітрове скло перевищила 288 тис. грн

Особисті фінанси
20
Страхова група «ТАС» вже давно зарекомендувала себе найкращим страховиком на ринку автострахування, тож цілком закономірно, що саме цій компанії довіряють страховий захист своїх автомобілів власники як звичних для наших доріг автівок, так і дорогих «люксових» авто.
Адже вони добре зрозуміють: яким би великим не був збиток, СГ «ТАС» відшкодує його в повному обсязі. Черговим підтвердженням цієї істини став нещодавній випадок, оперативно врегульований Страховою групою «ТАС».
Інцидент із застрахованим за договором «Правильне КАСКО» автомобілем Rolls-Royce 100ЕХ стався в Києві. З-під коліс автівки, що рухалася попереду, вискочив камінець й, відскочивши, влучив прямо у вітрове скло шикарного седана, пошкодивши його. Зауважимо, що цей, досить розповсюджений на наших дорогах випадок, спричинив чималі збитки. Так, згідно зі звітом експертів, загальний обсяг збитків, заподіяних власникові автомобіля внаслідок інциденту, сягнув 288 256 грн. Втім, платити за ремонт з власної кишені йому не довелося – в рамках своїх зобов’язань за договором КАСКО Страхова група «ТАС» оперативно здійснила виплату належного страхового відшкодування.
Нагадаємо, за статистикою, щодня Страхова група «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 2,11 млн грн відшкодувань, з яких 1,79 млн грн – саме за договорами автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас