ФДМ розраховує на збільшення кількості е-майданчиків з оцінки нерухомості до 20 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ розраховує на збільшення кількості е-майданчиків з оцінки нерухомості до 20

Казна та Політика
130
Кількість авторизованих електронних майданчиків, через які можлива реєстрація звітів про оцінку нерухомості для єдиної бази оцінки, незабаром повинна зрости з чотирьох до 20, що повинно позитивно вплинути на вартість цієї послуги, вважає в. о. голови Фонду держмайна (ФДМ) Віталій Трубаров.
“За нашими даними, в процесі оформлення документів перебувають ще приблизно 10 суб’єктів”, – сказав він.
В. Трубаров підкреслив, що у ФДМ відсутні повноваження з регулювання вартості послуг е-майданчиків, а нинішні суб’єкти ринку беруть за основу наявний порядок цін.
Коментуючи звинувачення в ЗМІ, що нібито до створення системи реєстрації звітів причетний народний депутат Антон Яценко або пов’язані з ним громадяни, керівник Фонду заявив, що для таких звинувачень є правоохоронні органи, “а все інше – розмови”.
Керівник Фонду зазначив, що з моменту запуску єдиної бази оцінки 20 липня надходження до бюджетів зросли більш ніж на 1 млрд грн. За його словами, необхідно також враховувати “кумулятивний ефект” додаткових податкових відрахувань авторизованих електронних майданчиків, дохід яких склав кілька десятків мільйонів гривень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас