День фінансів, 1 жовтня: магазин Amazon, вердикт Маску, невтішні прогнози Ryanair — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 1 жовтня: магазин Amazon, вердикт Маску, невтішні прогнози Ryanair

1031
У понеділок, перший день жовтня, ми розповімо про «життя» далеко не останніх компаній України та світу:
WOG. Фонду гарантування ніяк не вдається знайти покупців на борги мережі WOG. “Голландський аукціон Фонду з продажу прав вимоги банку “Форум” на 1,56 млрд грн за кредитними договорами №1-0020/13/30-KL і №1-0021/13/30-KL, укладеними з юрособами, які забезпечені 32 АЗС (входять в мережу WOG), так і не відбувся. Заявки були відсутні. І це при тому, що вартість лота знижувалася до 625 млн грн. Це 40% від стартової ціни, яка, за розрахунками ФГВФО, відповідає сумі заборгованості відповідних позичальників перед банком. У зв’язку з цією подією в нашій щотижневій рубриці “термін понеділка” розглянемо “андеррайтинг” в банківській справі.
День фінансів, 1 жовтня: магазин Amazon, вердикт Маску, невтішні прогнози Ryanair
Amazon. Американська компанія-гігант в галузі електронної торгівлі відкриває реальний магазин, де продаються популярні товари з вебсайту компанії. Магазин називається «Amazon 4-star». Тут продаються товари, які отримали від покупців на вебсайті компанії рейтинг в 4 або 5 зірок за використовуваною Amazon п’ятибальною шкалою.
Tesla. У США ухвалили рішення щодо засновника компанії Ілона Маска. Нагадаємо, навколо нього вибухнув скандал з приводу його записів в Twitter: 7 серпня засновник Tesla опублікував в Twitter кілька повідомлень про можливе виведення компанії з біржі.
Scatec Solar. Компанія Scatec Solar (Норвегія) планує залучити синдикований кредит розміром до 13,5 млн євро для будівництва сонячної електростанції в Україні. На ці кошти планується побудувати станцію потужністю 30 МВт.
Uber. Триває розгляд щодо офіційного оформлення водіїв компанії. В уряді Британії вважають, що компанія повинна офіційно оформляти своїх водіїв, надавати їм оплачувану відпустку та лікарняний. Компанія з такою позицією не згодна – її представники стверджують, що сервіс є агрегатором, а не таксомоторною компанією.
Ryanair. Ірландська авіакомпанія-лоукостер погіршила прогноз чистого прибутку на 2019 фінансовий рік. Крім того, Ryanair повідомила про рішення закрити бази в аеропортах Ейндховен (Нідерланди) і Бремен (Німеччина).
Rozetka. Найбільший український інтернет-магазин Rozetka.ua (ТОВ “Розетка.Уа”, Київ) орендував 1,8 тис. кв. м площ у торгово-розважальному центрі (ТРЦ) FontanSky (Одеса) під розміщення магазину.
Renault. Французький автовиробник планує перетворити Бель-Іль, розташований в Біскайській затоці біля узбережжя французької Бретані, на що б ви думали? На цілий “розумний острів”. Цей проект стане важливим першим кроком в розумінні того, що можна зробити в невеликих спільнотах, які стикаються з енергетичними проблемами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас